concept

Hi!

Deze website maakt het onmogelijke, mogelijk namelijk als student op vakantie kunnen! Studenten hebben het meestal niet heel breedt, dit komt door de dure woningen en daarnaast hun maandelijkse vaste kosten en andere uitgaven. Ook is het soms lastig om naast een studie extra tijd vrij te maken voor ene goedbetaald bijbaantje. Hierdoor is het voor de meeste studenten financieel lastig of zelfs niet mogelijk om af en toe op vakantie te gaan.  Ze hebben weinig vrije tijd door hun studie en andere verplichtingen, hierdoor is het fijn als alles al uitgezocht is en je alle voorbereidingen op een rijtje hebt staan. En daarnaast heel snel kunt uit zoeken naar welk land je wilt en welke mooie plekken je wilt bezoeken. Of misschien kies je liever voor een goedkopere reis zoals InterRailen of een stedentrip.

Studenten verdienen ook een heerlijke vakantie om uit te rusten. Via dit concept wordt alles wat met de voorbereidingen  van de studenten uitgezocht en zichtbaar. Studenten zullen  niet veel tijd kwijt zijn aan het eindeloos zoeken naar een leuke bestemming en alles daaromheen.

Elke student moet stage lopen tijdens zijn of haar studie, daarom is het fijn om de ervaringen te delen over een uitwisselingsproject voor stage in het buitenland. Tegenwoordig lopen veel studenten hun stage in het buitenland. Maar veel studenten vinden dit idee ook best eng, daarom heb ik in mijn concept bedacht dat er ervaringen gedeeld worden. Je kunt dus ervaringen lezen van medestudenten en hopelijk gaat het hierdoor de studenten meer aanspreken.

~ Kirsten~

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s